avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prima casa dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prima casa dupa divort

Buna ziua.
Am cumparat un apartament inainte de casatorie cu prima casa. 50-50 cota parte, acuma daca fostul sot vrea sa achite la banca tot eu o sa mai am dreptul la 50% la apartament? si el figureaza pe credit ca si coplatitor.
Cel mai recent răspuns: szabolili , utilizator 08:13, 2 Martie 2020
da, cotele raman neschimbate, insa datorati sotului ce platit in plus. probabil ca vrea casa si o sa ceara iesirea din indiviziune, din sulta ce v-ar datora, o sa ceara sa se scada suma platita in plus la banca.
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
gi-jane2, moderator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta- cuantum in contract ipotecar prima casa atwaro atwaro Buna ziua, sper sa ma puteti sfatui in legatura cu urmatoarea situatie: In urma cu peste 2 ani am achizitionat prin contract Prima Casa un apartament, ... (vezi toată discuția)
Sotul divortat poate pune ipoteca, pt un credit, pe partea lui dintr-un imobil? Lyvyoo Lyvyoo Hello, As vrea sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea speta a unor rude: Dupa 15 ani de casatorie cuplul a divortat (cam acum un an) FARA sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat ... nutimarin nutimarin Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat un apartament cu credit. Fostul sot a ramas in casa si plateste rata in continuare iar eu ... (vezi toată discuția)