avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie platit daca nu sta nimeni la apartament și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie platit daca nu sta nimeni la apartament și persoana e decedată de 3ani

Trebuie platit administratorul femeia de servici curent casa scări și apă meteorică daca persoana e decedată și nu locuiește nimeni la bloc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 2 Martie 2020
Da, sunt cheltuieli ce se platesc indiferent daca locuieste sau nu cineva in apartament.
Legiuitorul a prevazut obligatia proprietarului,mostenitorilor sa achite lunar c/v parti comune indiferent daca apartamentul este sau nu locuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti si mie daca un apartament este nelocuit ... Cornel1970 Cornel1970 Va rog sa imi spuneti si mie daca un apartament este nelocuit pentru o perioadă nedeterminata,din diverse motive,în cazul de fata decesul ... (vezi toată discuția)
Buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si ... usigaraj usigaraj buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si as vrea s-o vand dar ca s-o vand imi trebuie la notar facturi de utilitati.am doar de la gaze.la ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu o asociatie de propietari paulica_67 paulica_67 detin un spatiu comercial situat la parterul unui bloc. spatiul are intrare separata si anume print-o usa care nu tine de bloc si nu are de-a face cu intrarea ... (vezi toată discuția)