avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... actualizare incheiere de sedinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

actualizare incheiere de sedinta

incheierea de sedinta privind infiintarea asociatiei de proprietari nu a fost actualizata cu noile organe de conducere alese
deciziile adoptate de comitet sint legale?
comitetul raspunde juridic pentru neindeplinirea atributiilor?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:40, 10 Ianuarie 2010
asta ar insemna ca pt a dovedi in instanta care sint membrii comitetului ar fi necesara hotarirea adunarii generale si eventual pv al adunarii generale?
exact,deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul de decizii al comitetului executiv şi se afişează la avizier.
:offtopic:


unde, in care lege, se precizeaza ca inchierea de sedinta se mai poate modifica!?

ce se stabileste intr-o ad. gen. se comunica printr-o adresa primariei si pentru ca primaria este prima ce poate controla activitatea unei asociatii de proprietarii ( legea 230/2007)

in caz de proces se face dovada calitatii de reprezentat a celui ales in functia de presendinte cu aceea adresa catre primarie si cu copia P.V. ad. gen. .
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
Alegerea ulterioara in comitetul executiv nu se comunica nicaieri, ci numai membrilor asociatiei si este consemnat in PV al adunarii generale in care a fost ales.
schimbarea presedintelui sau/si a administratorului trebuie comunicata primariei pentru ca in cazul in care ulterior ad. gen. a prop. se face o reclamatie, de orice fel, de la un proprietar sa se poate stii cu cine se poate lua legatura, cu acel presedinte sau/si administrator!
comunicarea si a P.V. al ad.gen. a prop. poate ajuta primaria la a raspunde reclamatiilor in timp util!

Alte discuții în legătură

Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc alf2earth alf2earth Am fost ales presedintele unui bloc de 9 scari, cu 380 de apartamente. Eu am dubla cetatenie Romana si Americana. Sotia mea este proprietara in bloc (avem un ... (vezi toată discuția)
Alegere in lipsa membru comitet executiv tomasso tomasso In cadrul adunarii generale se alege ca membru al com. executiv o persoana care nu este prezenta la adunare si care nu semneaza p.v. al adunarii la incheiere ... (vezi toată discuția)