Doamna Ynocentta, Legea e una si realitatea faptica alta!
De aceea am si specificat, rugat sa imi raspunda cineva care a trecut efectiv prin acest proces, si stie ce scrie in contract!
Pentru ca la noi, adminul si presedintele sunt mana in mana, si si la montarea sistemului doar ei 2 au fost de fata, primo, si nici nu au aununtat, dupa, prin nici o modalitate, secundo!
In afara de sanatate, cea mai buna urare pe care v-o pot face, este sa nu aveti niciodata de a face cu astfel de specimene!!
Daca stati la casa sau bloc cu 4-8 apartamente, nici idee nu aveti cat sunteti de privilegiata!
Ganditi-va doar cu ce ne putem confrunta la 180 de usi!
Am scris si anul trecut, dupa sedinta, ca nu au respectat nici prevederea ca cineva desemnat ca secretar/a sa scrie procesul verbal, au adaugat o membra in comitet, amica buna cu presedintele, fara a prezenta cineva o imputernicire, conform Legii 196, si nici nu au facut copie dupa proces verba; care sa fie afisata la avizier a doua zi, spre stiinta tuturor, si mai ales a celor absenti de la sedinta!
Si desi rugasem sa vina cineva de la politie, ca sa nu se faca circ, politia a asistat absolut pasiva la incalcarile Legii 196!!!
Multumesc pentru atentie!
Addenda - acum gasita aici!
www.avocatnet.ro/articol_491...