avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul la notar

Buna ziua, vreau sa divortez la notar de comun acord. S a abrogat aceasta lege in decembrie 2019?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 00:17, 10 Iulie 2020
Nu. Puteti divorta la orice notar din circumscriptia judecatoriei in raza careia v-ati casatorit sau in raza careia ati avut ultimul domiciliu comun cu sotul.
~ Conținut șters la cerere ~
Bună seara. Divorțul prin notariat este în continuare permis, însă, aveți grija sa va înțelegeți cu privire la toate aspectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din strainatate troiss troiss buna ziua!daca unul dintre soti lucreaza in strainatate,in ce tara se poate deschide proces de divort?multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Divort claudiu_iulian claudiu_iulian daca sotia nu are domiciliu cu al meu vor fi probleme la actiunea de divort?:sorry: (vezi toată discuția)