avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua, as dori sa stiu ce documentele sunt necesare pentru angajare muncitori in constructii din Republica Moldova.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 2 Martie 2020
Ghid de angajare cetateni straini (UE si non-UE)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 am deschis ... encornel encornel buna ziua sunt la inceputuri deci nu da ti cu pietre. 1 Am deschis o firma de constructii si vreau sa angajez cetateni straini non eu. Ce pasi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am srl cu profil constructii, in principal activitate ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, am srl cu profil constructii, in principal activitate de turnare sape mecanizate si doresc sa angajez cetateni din Republica Moldova, cu contract ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)