avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare boxa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare boxa

Buna ziua.
Doresc putin ajutor in situatia urmatoare.
Am achizitionat un apartament in 2018 intr-un bloc de 10 etaje.. In acte scrie ca detin si boxa.
Proprietarul nu avea cheie si aparent nu stia nici locatia boxei de la subsol , intrucat era nepotul proprietarilor.
Locuitorii blocului sunt in varsta sau chiriasi.
Presedintele asociatiei se face cca ploua de 2 ani.

Cum ar trebui sa procedez ca sa pot afla exact care este boxa pe care o detin?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:21, 3 Martie 2020
totusi , in acte nu este identificata boxa cu un numar sau cu o pozitie.
daca boxa este consemnata in actul de achizitie bun imobil,obligat trebuue sa existe date relevante privitor la identificarea spatiului anexa boxa
Solicitati analizarea cartii tehnice a condominiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Recuperare boxa subsol Ioana671 Ioana671 Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)
Identificare pozitie boxa la subsol ebogdan2014 ebogdan2014 Buna ziua, Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc. Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o ... (vezi toată discuția)