buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu speta de mai jos:
1. Care sunt pasii de urmat pentru a reclama administratorul de bloc care mi-a trecut nejustificat la intretinere un consum dublu de apa calda/rece decat cel declarat de mine lunar?
Mentionez ca am evidenta pe luni a consumului pe care l-am declarat si se poate si verifica cu contoarele ca ceea ce am declarat este conform cu realitatea.
2. Deasemenea cum trebuie sa procedez pentru a verifica daca si pe alte luni din urma mi s-a incarcat factura la intretinere nejustificat ?
Exista o autoritate reglementata catre care pot face reclamatie ca sa efectueze acest control ?
Daca diferenta era pentru partile comune trebuia sa se reflecte in rubrica respectiva de cheltuieli parti comune si nu la numarul de metri cubi consumati conform indexului declarat lunar de fiecare proprietar. Ma gandesc ca pentru acest motiv ni se cere lunar sa depunem in cutia asociatiei consumul dupa citirea contoarelor, altfel am trece la pausal si calculele ar fi diferite.
Adresati-va in scris presedintelui asociatiei de proprietari.
Mai cititi si dvs. legislatia specifica. Vedeti daca si alti vecini patesc la fel - luati masuri impreuna.
Totusi, daca ati vorbit cu administratorul, ce raspuns ati primit - asa de curiozitate !