avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina straina EURO 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina straina EURO 2

Poate sa-mi spuna cineva daca a iesit ceva lege care sa stipuleze daca se pot inmatricula masinile EURO 2 cu numar strain. Masina este din 1996.Stiam ca se poarta discutii pentru o asemenea lege care sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2007 sau chiar mai repede.Au ajuns la o concluzie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 19:24, 23 Iunie 2006
nop. si nici nu o sa mai vada vreodata tiparul o asemenea lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 eu_craciun eu_craciun Bna ziua, am platit taxa de poluare la o masina in 2008, am dat in jdecata si am recuperat-o, acm vreau sa vand masina si cei de la inmatriclari i-au spus ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu - informatii inginerautocad inginerautocad Buna ziua, Deoarece vreau sa cumpar un TICO inmatriculat in 06.1999,am calculat cu OUG 9/2013 timbru si a iesit ~250euro.Intrebari : 1-pot afla daca vechiul ... (vezi toată discuția)
Smecherie pt a nu plati taxa de mediu (taxa speciala de inmatriculare)! sorinel_g sorinel_g Buna ziua! Ma numesc Sorin, am achizitionat un autoturism Matiz nou produs in 2007 in Romania, pe data de 26 ianuarie 2007. Mi s-a spus ca pt a-l inmatricula ... (vezi toată discuția)