avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare raport zilnic cu sume tastate gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare raport zilnic cu sume tastate gresit

Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce suma aferenta raportului zilnic inregistrez in contabilitate atunci cand s-a "batut", din greseala, un bon fiscal cu o suma foarte mare si nu a fost anulat in timp util. In totalul raportului zilnic este cuprinsa si aceasta suma uriasa, iar in declaratia 4200 aceasta va fi ,de asemenea, cuprinsa.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum fac inventarul gestiunii daca in casa de marcat s-a tastat gresit? Imprevizibila Imprevizibila Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care se face inventarul produselor din gestiune la un magazin de produse alimentare. Sunt nou angajata si ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)