avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum fac inventarul gestiunii daca in casa de marcat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum fac inventarul gestiunii daca in casa de marcat s-a tastat gresit?

Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care se face inventarul produselor din gestiune la un magazin de produse alimentare. Sunt nou angajata si sunt la primul inventar. Din geseala la tastarea in casa de marcat am batut o suma mai mare decat pretul real si nu am stiut cum se anuleaza. Am data o declaratie in care am comunicat greseala, dar nu stiu daca nu afecteaza la calculul final. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:01, 6 Noiembrie 2012
Declaratia a fost data pentru ca bonul fiscal gresit sa nu fie luat in calculul vanzarilor din acea zi.

Deci, in raportul de gestiune la vanzari din ziua respectiva se inregistreaza valoarea raportului fiscal zilnic din care se scade bonul fiscal gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat maria2010 maria2010 Buna seara, ce trebuie sa fac daca din greseala am batut un bon cu o suma mai mare in casa de marcat si am dat bonul respectiv clientului? Va multumesc (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)
Erori/greseli de inregistrare a bonurilor fiscale rasaritcdumitru rasaritcdumitru Am inregistrat gresit un bon fiscal, ( o suma enorma ce ar echivala cu incasarile pe cca 3 ani), nu am \"batut\" sau pur si simplu nu s-a inregistrat virgula ... (vezi toată discuția)