avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general erori/greseli de inregistrare a bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

erori/greseli de inregistrare a bonurilor fiscale

Am inregistrat gresit un bon fiscal, ( o suma enorma ce ar echivala cu incasarile pe cca 3 ani), nu am "batut" sau pur si simplu nu s-a inregistrat virgula la tastare, asa ca a iesit ... ce-a iesit; :sorry: am scazut suma din "sertar" dar nu se poate scadea si din raportul "Z"; ce ma fac; :stunned: ce se poate face, legal,ca sa fie totul OK; practic se vede de la ''la o posta" ca e o GRESALA, dar ..... cu totii stim ca nu merge asa ... pe vorbe sau pe vazute; trebuie sa existe o reglementare legala; #-o ma poate ajuta cineva ?! :((
:stunned: Sint ... "darimata" ! Multumesc anticipat tuturor, pentru orice raspuns !:vishenka:
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:42, 29 Martie 2011
Faceti un PV de constatare a greselii la care se anexeaza bonul gresit, acesta se aproba de conducerea societatii si se scade din raportul fiscal zilnic suma respectiva. In raportul de gestiune si in registrul de casa se inregistreaza doar diferenta.
MULTUMESC !:vishenka: Daaar, :sorry: eu sint PFA / impozitat la norma / neplatitor de TVA / cum procedez acu' ??? :((#-o
Acel proces-verbal va fi intocmit si semnat de dvs. In baza lui din raportul zilnic se va inregistra doar diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare eroare bon fiscal miricadana miricadana Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu niste intrebari legate de bonuri fiscale tiparite gresit si anulate. Se intocmeste un PV in care se ... (vezi toată discuția)
Document justificativ incasare avansuri de la persoane fizice antonia_m09 antonia_m09 Suntem o SC de optica . Clientii nostrii sunt persoane fizice, in marea majoritate. Vanzarea se face pe baza emiterii bonului fiscal cuprinzand c/v pentru rama ... (vezi toată discuția)
Cum fac inventarul gestiunii daca in casa de marcat s-a tastat gresit? Imprevizibila Imprevizibila Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care se face inventarul produselor din gestiune la un magazin de produse alimentare. Sunt nou angajata si ... (vezi toată discuția)