avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nr dosar executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nr dosar executare

Buna ziua! Care este nr dosar executare care trebuie trecut în contestația la executare? Nr dosarului de instanta sau nr dosarului de la executor? Si o alta întrebare : concediu de risc maternal este supus proprii!? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
ANAMARIAC22, utilizator
Teoretic, nu aveti de unde sa cunoasteti numarul pe care contestatia dvs la executare il va primi la momentul inregistrarii la Judecatoria competenta.
Pe de alta parte, dvs faceti contestatie impotriva unor acte de executare care privesc un dosar de executare aflat pe rolul unui birou al unui executor judecatoresc.
Deci, in contestatia dvs, faceti referire la dosarul executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe indemnizatia de crestere a copilului? puiudenisa puiudenisa in urma cu 6 ani am faut o rata la banca .nu am mai avut posibilitatea so platesc si aigurarile au platit ei acum cei de la asigurari prin ordin judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr. 895 din 17.12.2015 ecaliopi ecaliopi Potrivit deciziei CCR nr. 895 din 17.12.2015, art. 666 din L 134/2010 a fost declarat neconstitutional ... (vezi toată discuția)
Executat silit kruk Reflection Reflection Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit ... (vezi toată discuția)