avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumpărat dar nu intabulat trece în rezerva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumpărat dar nu intabulat trece în rezerva statului ?

Socrii lu o vecina a cumpărat un teren extravilant .în urma cu 30 de ani .Atunci vînzarea sa facut o hartie de mînă. Au murit si vînzătorii si socrii si soțul . Ea doreste sa isi faca acte pe teren ca si unica moștenitoare însă cînd sau eliberat titlu de proprietate pe acea parcela nu a cerut nimeni . A fost la primărie și desi a plătit impozit i-au zis pentru ca nu exista titlu de proprietate pt. acel teren si nici contract la notar acel teren va trece în rezervă statului . Mie mi se pare ciudat sau cusut cu ață albă. Ce se poate face in acest caz ? Am sfătuito sa scoată un CF pe vechii proprietari dar rezolva ceva fara un contract legal de vînzare -cumpărare prin notar.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata ... parkinson parkinson buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata regula terenul nu nera grefat ... (vezi toată discuția)
Teren agricol vandut la doua persoane Nicuovi Nicuovi Buna,am si eu o intrebare..In 2013 am cumparat un teren agricol si am facut un antecontract de vinzare cumparare cu suma achitata intgral,la care am avut si ... (vezi toată discuția)
Supliment de succesiune parkinson parkinson supliment de succesiunie dupa ce fac mostenitori vinzatorului cumparatorul cum ontra in posesie (vezi toată discuția)