avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata ...

buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata regula terenul nu nera grefat ipotecat sau grefat avind titlu de propietate si hotarire judecatoreasca pe cei 5000m2 am facut la notar act de vinzare cumparare dupa 15 ani vecinu ma dat in judecata cu ca nu are terenul aferent vecinul venind ca mostenitor dar nu din partea vinzatorului de la care am cumparat instanta ia reconstituit 640m2 teren din cei 5000m2 teren iar primaria a fost obligata la despagubire prin mostenitori vinzatorului care este decedat sa facut despagubirea cu suprafata 640m2 in alta parcela prin mostenitori defunctului sa anulat titlu vechi de proprietate sa, eliberat un nou titlu de proprietate cu doua parcele una pe vechiul amplasament iar cea de 640m2 pe o alta parcela care face obectul suplimentului de succesiune pe cei 640m2 intre mostenitori vinzatorului decedat. dupa ce au facut suplimentul de succesiune Unul dintre cei doi mostenitori vrea partea lui adica320m2teren desi nu are dreptul terenul sa vindut in 1996 dupa care vinzatorul a decedat si mostenitori ai facut succesiunea 2005 intrebare cum pot inta in posesie find proprietarul de drept va multumesc

Alte discuții în legătură

Supliment de succesiune parkinson parkinson supliment de succesiunie dupa ce fac mostenitori vinzatorului cumparatorul cum ontra in posesie (vezi toată discuția)
Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula prin hotarire judecatoreasca ... parkinson parkinson Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula Prin hotarire judecatoreasca ia reconstituit vecinului 640m2 teren. Iar primaria a fost obligata sa ma des ... (vezi toată discuția)
Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ... Vadurele Vadurele Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ,acupat cu constructii am făcut act de vânzare cumparare vecinul dinspre nord ma dat în ... (vezi toată discuția)