avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... supliment de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

supliment de succesiune

supliment de succesiunie dupa ce fac mostenitori vinzatorului cumparatorul cum ontra in posesie
Cel mai recent răspuns: parkinson , utilizator 04:03, 5 Mai 2022
pai intai cumpara si apoi intra si in posesie.


instanta ia dat vecinului teren aferent cladirilor din terenul pe care l am cumparat cu act vinzare cumparare in cheiat la notar sa anulat titlul de proprietate vechi sa eliberat altul nou pe fostul proprietar care este decedat cu doua parcele una pe vechiul amplasament adoua in alta parcela
care afacut cazul suplimentului de succesiune de catre mostenitori vinzatorului unul din mostenitori vrea partea din supliment ce trebue sa fac pentru intra in posesie


gi-jane2 a scris:

pai intai cumpara si apoi intra si in posesie.

este cumparat din 1996
Sa mergeti la un avocat sa sa va vada actele.


gi-jane2 a scris:

Sa mergeti la un avocat sa sa va vada actele.

am avocat acum acum fac suplimentul de succesiune si unul din mostenitori vrea partea. de mostenire mentionez ca prin hotarire judecatoreasca ia reconstiuit vecinului suprafata de 640m2 teren aferent cladirilor iar primaria afost obligata sa ma despagubeasca cu teren ma despagubit prin mostenitori vinzatorului care acum este decedat sa anulat titlul deproprietate vechi sa eliberat un nou titlul de proprietate pe defunct o parte din teren pe vechia parcela iar diferenta de 640m2 pe alta parcela care face obectul suplimentului de succesiune si unul "dintre mostenitori vinzatorului vrea 320m2 teren Intrebarea mea este dupa succesiune ce trebue sa fac pentru a intra in drepturi asupra terenuluide 640m2 eu find cumparatorul cu act de vinzare cumparare din 1996 am intrebat avocatul si nu a stiut sa dea nici un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata ... parkinson parkinson buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata regula terenul nu nera grefat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula prin hotarire judecatoreasca ... parkinson parkinson Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula Prin hotarire judecatoreasca ia reconstituit vecinului 640m2 teren. Iar primaria a fost obligata sa ma des ... (vezi toată discuția)
Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ... Vadurele Vadurele Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ,acupat cu constructii am făcut act de vânzare cumparare vecinul dinspre nord ma dat în ... (vezi toată discuția)