avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula Prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula Prin hotarire judecatoreasca ...

Buna ziua am cuparat teren cu acte in regula Prin hotarire judecatoreasca ia reconstituit vecinului 640m2 teren. Iar primaria a fost obligata sa ma des pagubeasca cu 640m2 teren. Ma despagubit prin mostenitori vinzatorului care a decedat. Sa anulat titlu de propietate vechi si sa eliberat un tilu de proprietate nou pe fostul propietar decedat cu doua parcele una pe vechiul amplasament iar adoua 640m2 pe alt amplasament care afacut cazul suplimentului de sccesiune de catre mostenitori fostului propietar decedat Sa facut suplimentul iar unul din mostenitori vrea partea din suplimentul de succesiune Ce trebue sa faca cumparatorul pentru a intra in posesie?

Alte discuții în legătură

Supliment de succesiune parkinson parkinson supliment de succesiunie dupa ce fac mostenitori vinzatorului cumparatorul cum ontra in posesie (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata ... parkinson parkinson buna ziua Am cumparat 5000m2 teren intravilan cu acte in toata regula terenul nu nera grefat ... (vezi toată discuția)
Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ... Vadurele Vadurele Am cumparat 500m² teren intravilan terenul nu era ipotecat gajat ,acupat cu constructii am făcut act de vânzare cumparare vecinul dinspre nord ma dat în ... (vezi toată discuția)