Buna ziua!
Am o nelamurire mare.....sunt data in judecata de fostul sot,pt micsorare pensie alimentara,in care in intampinare imi scrie adresa din Ilfov,,unde recent am cumparat un apartament si ne.am mutat acolo, dar eu nu doresc sa imi Schimb Cartea de identitate care este pe sect.2 Bucuresti,la adresa parintilor mei,unde am locuit pana de curand.
Avocatul meu imi spune ca nu poate muta dosarul de micsorare de pensie pe sect.2,deoarece din alt dosar care il am pe rol cu tatal copilului,reise ca locuiesc in Ilfov,( anchete sociale)iar eu doresc judec.dosarului pe sect.2,deoarece in 2017,a mai depus inca o data dosar de mics.pensie,imi care a fost respinsa cererea pt ca nu a adus inscrisuri la dosar,ca i sa micsorat venitul,
Dosarul de mic.pensie a fost introdus fix in data de 2 dec2019,iar tatal "sa angajat" cu contract de munca cu salar.minim pe ec.fix cu aceiasi data,pt a face dovada la instanta cornetu ca el nu poate sustine pensia,pt ca are sal.minim pe economie.
Eu cred ca defapt ascunde alte venituri...
Multumesc si va rog sa imi rasp.daca pot muta dosarul pe judec.sect.2,eu avand domiciliu pe sect.2.
Instanța competentă este Judecătoria din zona unde locuiește în realitate copilul. Nu are relevanță ce domiciliu aveți în buletin. Ancheta socială se efectuează la locuința unde locuiește efectiv minorul.