avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui

Cum se calculeaza indemnizatia in cazul unui angajat care a avut pfa la norma de venit si doar de 6 luni a trecut full pe contract de munca. Se iau in calcul ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului, caz in care era doar pe pfa pe norma de venit? Se aplica aceasi regula de 85% din veniturile nete?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 4 Martie 2020
Indemnizatia CCC = 85% din media veniturilor nete realizate în cele 12 luni eligibile pentru CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil atlassport atlassport Situatia mea este urmatoarea : data probabila a nasterii va fi 5 noiembrie 2015. Cum se calculeaza indemnizatia CCC? stiu ca se ia 85% din media venitului ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)