avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Succesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Succesiune

Buna ziua,, am un SRL, suntem 3 asociati eu sotia si fiul,si si sotia a decedat , vreau sa fac succesiunea ,dar numai pe firma ,ca nu am bani si pentru apartament,,si nu gasesc notar,,,pe care iam contactac nu vor sa faca numai pe firma ,,este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Nicu1951 , utilizator 22:51, 5 Martie 2020
Nu inteleg reticența notarilor probabil onorariul perceput ar fi mai mare daca în masă succesorala ar intra si apartamentul.Mai încercați și la alți notari în zona dvs .
Nu este normal dar stiu si eu ca nu au ei chef.
Nu prea le ies bani si nu le convine.
Insa, acelasi notar ar dezbate si mostenirea pe apartament daca v-ar dezbate succesiunea doar pe ceea ce vreti in acest moment.
Deci, notarul nu ar pierde bani...
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru raspuns , asa o sa fac,o sa mai caut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune horia51 horia51 Fiul meu este succesor al bunicilor in cota parte de 1/2 cu fratele mamei lui(sotia mea)care a decedat. Unchiul nu este de acord cu deschiderea succesiunii ... (vezi toată discuția)
''recuperare'' bani imprumutati de defunct unui srl Robert517 Robert517 Buna ziua, Mama mea ( decedata anul trecut) , a imprumutat cu bani societatea la care era actionar , prin act notarial .In actul respectiv nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Mostenire? Hermione Hermione Tatal a decedat la inceputul lunii mai. Din prima casatorie are un copil de 28 de ani, caruia i-a platit pensie alimentara timp de 26 de ani. Din a 2a ... (vezi toată discuția)