avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act proprietate

Buna ziua. Acum aproximativ 25 ani la insistentele unei surori, tatal meu a dat unei verisoare o bucata din gradina lui pentru a avea unde pune un strat, un cartof si zarzavaturi. Cand s au facut titlu rile de proprietate nu stiu prin ce minune I s a facut titlul pe jumatate din gradina lui tata. Dar ea tinand incontinuare exact cat I a dat tatal meu. Acum dupa deces tatalui meu a adus sa ii masoare gradina din acte si sa o puna in posesie. Acea gradina find la rolul lui tata din totdeauna.. Intrebarea mea pot sa ii stric titlu de proprietate ca find facut in fals?

Alte discuții în legătură

Redobândire teren Raluca Moiceanu Raluca Moiceanu Buna ziua! In anul 1976 bunicul meu a cumpărat un imobil cu teren de 1764 mp, după anii 90 acesta i-a dat o bucățică de teren vecinei noastre din nord ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare casa si teren lenutaelena4 lenutaelena4 Parintii mei au de la bunicii paterni o bucata de teren obtinuta cu contract de vanzare cumparare. Pe acest teren eu mi-am facut o casa cat timp era inca pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune a1h4 a1h4 Am o intrebare , trebuie sa deschid succesiunea dupa tatal meu decedat in mai 2014. Mama traieste si suntem 5 frati. Eu locuiesc cu parintii sunt necasatorita ... (vezi toată discuția)