avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare casa si teren

Parintii mei au de la bunicii paterni o bucata de teren obtinuta cu contract de vanzare cumparare. Pe acest teren eu mi-am facut o casa cat timp era inca pe numele lor. Ulterior mi-au vandut casa si terenul cu contract de vanzre cumparare, pe numele meu si al sotului. Acest teren facea parte dintr-o bucata mai mare a bunicilor mei. Acum mai bine de 10 ani, bunica mea a vandut restul terenului celorlalti frati ai tatalui mei, tatalui meu nemadandu-i nimic. Tata sustine ca avea dreptul la mai mult teren, ca mostenire de la bunicul meu care este mort de mai bine de 30 ani. Pe teren are titlu de proprietate bunica mea, titlu obtinut acum multi ani in urma.
Acum tata vrea sa strice titlul de proprietate pentru ca sustine ca are dreptul la mai mult teren.
Daca se strica acest titlu, mi se strica si mie actele automat?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:33, 30 Martie 2015
din pacate da. mergeti la un avocat cu actele sa va lamuriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă sunt propietarul terenului intravilan dintr-o ... STR78 STR78 Bună ziua, dacă sunt propietarul terenului intravilan dintr-o curte asta în urma moșteniri după titlul de proprietate încheiat prin act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara succesiune raduflorentin97 raduflorentin97 Buna ziua, Am si eu o situatie destul de delicata, la care v-as ruga sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si anume: In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)
Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)