avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conexare dosare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conexare dosare

Se poate conexa un dosar de contestatie la executare pe rol cu unul de contestatie la executare suspendat? Daca puteti sa imi.indicati un temei legal, va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 07:59, 4 Martie 2020
Nu. Puteti eventual sa formulati cerere de suspendare ( daca va incadrati in motivele prev de art.413 Ncpc) si in celalat dosar .
Suspendarea se face cu plata cautiunii. Am.mai platit o cautiune imensa in primul dosar. Sau poate stiti cum se face fara cautiune?
Care ar fi temeiul legal pentru ca dosarele nu se pot conexa, va rog?
Multumesc

CIOBOTARU LOREDANA - CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA a scris:

Nu. Puteti eventual sa formulati cerere de suspendare ( daca va incadrati in motivele prev de art.413 Ncpc) si in celalat dosar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de reluare a judecarii procesului, in urma suspendarii facultative? ctm ctm Intr-un proces civil, avand ca obiect contestatia la executare silita instanta a decis suspendarea facultativa a acestuia, in baza Art. 413, alin. (1), pct. 2 ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)