avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie prin inselaciune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie prin inselaciune

Buna ziua.In luna ianuarie sotul meu s-a intalnit cu un tip care ne facuse niste lucrari in casa.Stiind ca acesta lucreaza la o fabrica de termopane l-a rugat sa ne inchida balconul. Dupa cateva zile, a sunat si ne-a spus ca ne costa 3500 lei.Sotul, de buna credinta i-a dat banii, dar nu i-a dat nici un act. Si a inceput sa ne poarte cu vorba. In luna februarie,sotul s-a dus la el la fabrica si in fata sefilor lui a recunoscut ca a luat banii si ca ne-a inselat. Acum ne tot duce cu vorba ca va da comanda la termopan dar ca nu are bani. Ce putem face? Reclamatie la politie avand si martori? Si daca pleaca de la fabrica cum il mai gasim sa ne recuperam banii?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:55, 5 Martie 2020
Nu aveti decât varianta unei plângeri penale pt înșelăciune.Sansele,durata de soluționare,posibilitățile de recuperare sunt greu de estimat,doar daca e mai slab de înger e posibil sa se sperie în test...
Plangere penala trebuie sa faceti. Totodata, ar trebui notificata firma angajatoare, sa explicati situatia, sa explicati ca respectivul s-a folosit de numele firmei pentru a comite o infractiune si in acest sens solicitati sprijin in solutionarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocheria ananhia ananhia Am o mica/mare problema: de vreo luna si jumatate am dat comanda de mobilier, am achitat atunci un avans de 2800 lei urmand ca restul de bani sa fie achitati ... (vezi toată discuția)
Politia favorizeaza infractorul ionel40 ionel40 Buna ziua. Am fost inselat de un constructor care mi-a incasat banii pentru finalizarea constructiei unei case , dar apoi a fugit cu banii . Mi-a trimis dupa o ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc Dana653 Dana653 Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a vehiculat la o sedinta urmatoarele ipoteze, pe care as dori sa le verific cu dvs: 1. din ... (vezi toată discuția)