avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare.

Nu am făcut reabilitarea. Pedeapsa nu a depășit 5 ani. Au trecut 21 ani de atunci. Dacă cer cazierul fara cererea de reabilitare va ieși curat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:38, 5 Martie 2020
Persoanele fizice înscrise în cazierul judiciar se scot din evidență dacă a intervenit reabilitarea judecătorească sau de drept.
Daca ati avut pedeapsa cu executare trebuie sa decida instanta dupa verificari.
Scoateti cazierul si mergeti la avocat daca vreti sa cereti reabilitarea intrucat sunt mai multe conditii de verificat.
Pareti sa aveti sanse dar nu doar trecerea timpului conteaza.Sunt situatii in care tocmai cei aflati in situatia dvs. au mari probleme.
Sfatul meu este sa va cautati avocat cu experienta.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept valentin_pipoi valentin_pipoi Buna ziua, Acum 15 ani prietena a avut de platit o amenda penala pentru ca a inselat din neatentie intr-un bar la masura si a achitat contra-valoarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare nobi nobi Daca mi-au aprobat reabilitarea judecatoreasca , mai trebuie ceva act de la judecatorie ca sa scot cazierul curat de la politie. (vezi toată discuția)
Inscriere sentinta in cazierul judiciar acum 30 de ani .reabilitare. Mateius Mateius Acum 30 de ani am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu executare pentru neplata pensiei alimentare. Aceasta pedeapsa se mai regaseste acum in cazier? (vezi toată discuția)