avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai exista recurs in procesul civil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai exista recurs in procesul civil?

Am un proces civil inceput in anul 2014. S-a finalizat fondul si suntem in faza de apel, la Curtea de apel.

Dupa apel mai urmaeaza recurs ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: , 00:36, 6 Martie 2020
Poate exista recurs dupa o hotarare pronuntata in apel, cu exceptiile prevazute in art. 483 alin.2 cod procedura civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncã: pot sã declar recurs împotriva hotãrârii pronunțate de instanța de apel? luminitatoma luminitatoma Am pierdut un proces in calitate de reclamanta pentru drepturi salariale de doua ori. La prima instanta mi s-a respins actiunea ca nefondata, ( a fost o ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie - cale de atac PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am o rugaminte. Clarificati-mi acest aspect: În urma cu un an am avut un proces in care contestam decizia Parchetului la Judecatorie. Mi-a fost admisa ... (vezi toată discuția)
S-a admis cererea de exceptie misugeorge misugeorge sa traiti. inalta curte de casatie si justitie a admis cererea prin care am invocat exceptia neconstitutionalitatii articolului 483 aliniatul 2 din codul de ... (vezi toată discuția)