Am fost martora la semarea unui testament în fata unui notar.Acum am fost înștiințați ca am dosar penal pentru mărturie mincinoasa .Vă rog nu mai înțeleg nimic.Nu am avut niciodată probleme cu legea.multumesc
Depinde ce s-a intamplat.
Daca aveti probleme penale aveti dreptul.de a apela la avocat ca sa va aparati.
Mai ales nevinovatii au nevoie de avocat desi politistii zic ca nevinovatii nu au nevoie de avocat pentru a induce in eroare.
Multunesc mult pentru lămuriri. Situația sa prezentat asa: : testatomul ne-a rugat pe mine și o alta persoana sa fim martori când va face testamentul..A chemat notarul acasa pentru ca nu se putea deplasa pe distante mari.Erea în deplinătatea facultăților mintale.Nu avea mostenitori descendenți numai mama în viața, ceeace am declarat și noi și erea menționat și în testament. Cu ce am greșit și ce am mințit? Avea adeverință de la medicul de familie ca erea sanatos mintal.Testatomul avea vârstă de 57 de ani și a suferit de cancer pulmonar.Acțiunea este făcută de un nepot in numele mamei defunctului care are 92 de ani.În fond noi cu cine ne judecam??
Orice aparare se face in concret.
Ca sa va dea un avocat sfaturi generale pe cazul dvs. pe orice ipoteza posibila si previzibila ar trebui sa scrie o carte de 300 de pagini.
In cazul.dvs. trebuie vazut care e problema si rezolvata in concret.
Nu rezulta vinovatia dvs. dar toata lumea zice ca este nevinovata pana la proba contrara...