avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal martori testamentari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal martori testamentari

Am fost martora la semarea unui testament în fata unui notar.Acum am fost înștiințați ca am dosar penal pentru mărturie mincinoasa .Vă rog nu mai înțeleg nimic.Nu am avut niciodată probleme cu legea.multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:30, 5 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibilitati sunt mai multe:

Poate cel care a semnat testamentul s-a dat drept altcineva.

Poate nu era in deplinatatea facultatilor mentale.

Poate este o plangere facuta de cineva din disperarea ca pierde acea mostenire.
acest răspuns util
Depinde ce s-a intamplat.
Daca aveti probleme penale aveti dreptul.de a apela la avocat ca sa va aparati.
Mai ales nevinovatii au nevoie de avocat desi politistii zic ca nevinovatii nu au nevoie de avocat pentru a induce in eroare.
Multunesc mult pentru lămuriri. Situația sa prezentat asa: : testatomul ne-a rugat pe mine și o alta persoana sa fim martori când va face testamentul..A chemat notarul acasa pentru ca nu se putea deplasa pe distante mari.Erea în deplinătatea facultăților mintale.Nu avea mostenitori descendenți numai mama în viața, ceeace am declarat și noi și erea menționat și în testament. Cu ce am greșit și ce am mințit? Avea adeverință de la medicul de familie ca erea sanatos mintal.Testatomul avea vârstă de 57 de ani și a suferit de cancer pulmonar.Acțiunea este făcută de un nepot in numele mamei defunctului care are 92 de ani.În fond noi cu cine ne judecam??
acest răspuns util
Orice aparare se face in concret.
Ca sa va dea un avocat sfaturi generale pe cazul dvs. pe orice ipoteza posibila si previzibila ar trebui sa scrie o carte de 300 de pagini.

In cazul.dvs. trebuie vazut care e problema si rezolvata in concret.
Nu rezulta vinovatia dvs. dar toata lumea zice ca este nevinovata pana la proba contrara...
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu doreste sa mosteneasca totul marius9999 marius9999 In urma decesului mamei, dupa 3 ani de suferinta (cancer) , am ramas ca mostenitori tatal meu , eu si fratele meu. Parintii mei au cumparat 2 apartamente in ... (vezi toată discuția)
Revocare testament persoană în vârstă de 88 ani. poate ataca actualul beneficiar noul testament? b26ddg b26ddg Buna ziua, ma numesc Daniela GRIGORE, avem o doamna care ne.a crescut copilul de la varsta de 1 an si 6 luni (in prezent copilul nostru are 26 ani), cu care am ... (vezi toată discuția)
Acte intocmire testament ASPAZIA ASPAZIA buna ziua, Va rog respectuos sa-mi indicati ce acte sunt necesare pt a face un testament in urmatorul caz : parintii sotului sunt in viata , insa tatal ... (vezi toată discuția)