avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis?

Am nascut pe data de 13februarie si rezulta după 6 săptămâni când revin la control ginecologic ca medicul care ma asistat în timpul nașteri a "uitat" o parte din placenta în uter, și vream sa știu dacă pot sail acuz de malpraxis?
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
Iulia_codruta, utilizator
Care ar fi următorul pas care trebuie făcut?
Va mulțumesc tare mult pentru informații
Exact ce v-am scris anterior strangeti toate actele medicale posibile,mai mergeți la un control la un cabinet privat sau la alt doctor pt a avea cat mai multe acte medicale și apoi contactați un avocat.Se poate face plângere penală care probabil durează ani de zile sau o acțiune civilă dar în care trebuie să platiti taxă de timbru la valoarea pretențiilor avute.Ambele proceduri au avantaje și dezavantaje eu ca civilist v-as îndruma către un proces civil,un penalist va va îndruma spre o plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata un doctor de malpraxis? Florina2016 Florina2016 Acum 2 ani jumate am nascut natural, iar la cateva zile am intrat in spital cu febra mare. Doctorul cu care am nascut mi-a facut un chiuretaj, insa nereusit. ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)