avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional micsorare salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional micsorare salar

multumesc pentru raspunsuri.urmatoarea mea intrebare este cum sa ma comport cand va veni momentul...ianuarie,cand se va incheia proiectul pe care lucrez? angajatorul a pus problema in asa fel incat sa ne faca sa credem ca decizia va fi a fiecaruia dintre noi...cand de fapt, eu cred ca nu este asa...optiunile noastre sunt urmatoarele: semnam actul aditional de micsorare a salariului sau demisionam...evident nici una dintre variante nu este favoarabila noua.Pana la urma parerea mea este ca angajatorul este cel care trebuie sa decida...in cazul in care angajatul nu este de acord cu nici una dintre variante ... si atunci ce se va intampla?#-o
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:39, 10 Decembrie 2009
Contractul de munca este pe perioada determinata sau nedeterminata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare ambigua in contractul de munca marius1981tm marius1981tm Buna ziua, M-am angajat la o companie, mi s-a facut contract pe perioada determinata de 8 luni, urmand sa se faca contract pe perioada nedeterminata dupa ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Angajata din somaj Melek.a Melek.a Buna ziua. Matusa mea de 49 de ani fost angajata din somaj acum 10 luni. Tocmai a fost anuntata ca firma se inchide si pusa sa isi dea demisia. E ... (vezi toată discuția)