avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa divorțez din cauza violentelor verbale și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa divorțez din cauza violentelor verbale și fizice a soțului. Am un copil de 3 ani, nu îmi da nici un ban, nu îmi da dreptul sa merg la munca și ma amenință cu luarea copilului. Menționez este la a doua căsnicie la el și cealaltă soție a divorțat

As dori ce pot face în situația mea. Nu pot merge la munca pt nu vrea sa merg, ascunde bani, îmi vorbește foarte urat și sunt tot timpul amenințată ca îmi i a copilul. Vrea sa pot face ceva în asa fel încât sa nu îmi pierd copilul.. Este foarte violent. Prima lui soție a fost bătută groaznic și a divorțat.. Eu târziu am aflat. Nu de la el ci de la vecini și politia din localitatea de unde stau acum. Ce fac
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:06, 5 Martie 2020
Cereti ajutorul rudelor, legat de partea financiara..., angajati un avocat, plecati de acasa, solisitati ordin de protectie, intentati divortul, solicitati stabilirea domiciliului copilului la dvs., pensie alimentara de la el, custodie comuna ( va explica mai multe avocatul...).
Si cand plecati de acolo, NU plecati fara copil si adresati-va politiei, mai ales daca este cunoscut cu antecedente.
Nu va speriati, cum a scapat* fosta sotie o sa scapati si dvs.
luati copilul si mutati-va la parinti. apelati la avocat si cereti divortul, iar pe calea ordonantei presedintiale, cereti ca locuinta copilului sa fie la dvs provizoriu pana la divort.
sunt tot timpul amenințată ca îmi i a copilul

sunt amenintari fara nicio baza, dar facute sa va terorizeze.
Daca doriti proces mergeti la avocat.
Trebuie toate puse la punct.
Sa aveti si martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Georgiana450033 Georgiana450033 Bună ziua, stau cu soțul la părinții lui, eu nu am o casă, mă pot duce la verișoara mea să stau cu copilul, dar taică-său nu e de acord, nu mi-l dă, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor cu privire la divort mary23 mary23 sunt casatorita de 3 ani , avem impreuna un baietel de 3 anisori , sotul meu este foarte violent ,vorbeste urat cu mine de fata cu copilul ,nu am mai suportat ... (vezi toată discuția)