avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pierdut Talon Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pierdut Talon Indemnizatie

Buna seara,
Am pierrdut talonul.de indemnizatie pe luna februarie , exista posibilitatea sa obtin un duplicat dupa acesta ? Daca da , unde ar trebui sa merg sa cer ? Am nevoie urgenta pentru la banca .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:45, 6 Martie 2020
Intrebati la cel ce plateste indemnizatia, cred ca va poate ajuta cu un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat nastere georgys2001 georgys2001 Buna seara, ma ajutati va rog cu o problema?nu mai gasesc ertificatul de nastere si am urgent nevoie fiindca trebuie sa depun actele pt somaj.Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Buletin urgent moa_gabor moa_gabor Buna ziua, Stau in Targu Mures, si mi se expire cartea de identitate in cateva zile, o conustina mia zis ca tre sa ma duc la sediul Direcţiei Judeţene de ... (vezi toată discuția)
In somaj si insarcinata ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Am o problema destul de delicata: sunt in doar prima luna de sarcina si in februarie mi se incheie indemnizatia de somaj. Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)