avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat nastere

Buna seara, ma ajutati va rog cu o problema?nu mai gasesc ertificatul de nastere si am urgent nevoie fiindca trebuie sa depun actele pt somaj.Vreau sa va intreb unde trebuie sa merg pt a obtine un duplicat si de ce anume am nevoie.Care este procedura va rog?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:31, 26 Martie 2018
Buna ziua,
Duplicatul il puteti obtine de la institutia emitenta: primaria unde s-a inregistrat nasterea si care a emis certificatul de nastere.
Se poate obține și de la Starea civilă de la locul de domiciliu/reședință, dacă nu locuiți în localitatea unde v-ați născut.
Dezavantajul în acest caz poate dura până la 30 de zile, nu-l puteți obține în aceeași zi sau foarte repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - al treilea certificat de nastere marionnn marionnn am pierdut certificatul de nastere original,mi-sa eliberatun duplicat dar l-am pierdut si pe acesta.pentru eliberarea altui certificat de nastere cat timp va ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere copil irinamicu10 irinamicu10 am pierdut certificatul de nastere al fiului meu , cum pot obtine altu mai ales ca e nascut in Braila si in prezent locuim in Ploiesti#-o (vezi toată discuția)
Urgent problema copie legalizata a certificatului de nastere fara original zorpya zorpya nu imi gasesc certificatul de nastere si am nevoie urgent de o copie legalizata! am cateva copii xerox si C.I, permis auto si alte acte... se poate face ... (vezi toată discuția)