avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Am o casa pe care doresc sa o vand. Am constatat ca terenul pe care este amplasata casa se suprapune pe portiuni mici cu terenul vecinilor. Am solutionat situatia terenului si as vrea sa stiu daca trebuie sa fac alta schita cadastrala pentru a putea vinde casa? Multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea sfatui ... GabrielB13 GabrielB13 Buna ziua, V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea sfatui in problema ce o voi descrie mai jos. Detin Titlu de propietate pe o suprafata de 980 mp, si ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)
Greseala cu parcelarea van_allen78 van_allen78 In urma cu 5 ani am facut intabularea terenului de 10 ari proveniti de pe titlul de proprietate (legea 18), si a casei in care locuiesc.In urma cu putin timp, ... (vezi toată discuția)