Buna Ziua! luni am cumparat o masina si a doua zi am avut nesansa sa fiu implicat intr-un accident, care nu a fost produs din vina mea. Cel care a provocat accidentul mi-a dat asigurarea, intrebarea mea fiind se poate sa intampin probleme in recuperarea pagubelor de la firma de asigurari? In momentul de fata masina fiind inca in proprietatea celui de la care am cumparat-o, eu avand deocamndata doar contractul de cumparare. Sunt programat la constatare peste 2 saptamani, daca apuc sa o transcriu pe mine pana atunci se poate sa intampin totusi ceva impedimente?
In mod normal nu ar trebui sa aveti probleme avand un contract de vanzare-cumparare valabil. Daca cei de la asigurari nu inteleg situatia rugati pe vechiul proprietar sa va dea o imputernicire prin care va imputerniceste pe dvs. sa-l reprezentati in relatiile cu asiguratorul, ca aveti dreptul sa semnati orice act si sa incazati despagubirea.
ing. Ioan Ciobanu
Accident auto
ionidon
Buna ziua! In luna ianuarie am provocat un accident auto: am derapat pe carosabilul umed, avand o viteza redusa, in afara unei localitati. Masina a intrat in ... (vezi toată discuția)