avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Intrebare :un contabil de scoala incadrat cu o,5 norma de baza completeaza temporar cu 0,5 norma din norma muncitorului de intretinere aflat in concediu pentru cresterea copilului.Poate cumula si cealalta jumatate de norma a muncitorului, sau trebuie trecuta pe 1 norma de muncitor si sa faca la cumul 0,5 n contabil ?Cum este corect , daca este ?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:45, 10 Decembrie 2009
POate cumula norma intreaga a muncitorului sau numai jumatate din norma muncitorului. Depinde cum va intelegeti cu conducerea scolii.

Atentie!!
Trebuie sa primiti bani in plus, adcia pana la 50% din salariul functiei pe care o cumulati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am și eu o nelămurire. sunt informatician la o ... Serbyk Serbyk Bună ziua ! Am și eu o nelămurire. Sunt informatician la o școală cu jumătate de norma, iar la alta scoala sunt profesor cu norma intreaga, unde am și ... (vezi toată discuția)
C odihna divele divele salaritat angajat cu cumul la o institutie bugetara, poate beneficia de concediu de odihna la institutia unde face cumulul ? (vezi toată discuția)