avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despre permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despre permis auto

Am fost prins în spania fara permis si miau facut dosar penal , mia dat sa plătesc o sumă de 1400 euro , ca sa nu fac pușcărie , amenda o plătesc as vrea sa stiu daca pot sa dau de permis in romania
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:21, 6 Martie 2020
Da. Chiar daca v-ar fi fost restrictionat dreptul de a conduce sau de a sustine examenul pentru dobandirea permisului de conducere pentru un numar de ani, asta s-ar fi intamplat numai cu aplicare la statul spaniol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis international anulat Ceango Ceango Am permis de Spania si am fost prins cu o alcoolemie peste limita legala in Romania.Mi s-intocmit dosar penal si dupa aproape un an de la comiterea faptei am ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce Daniel DMD Daniel DMD Buna ziua.am fost prins pe 5-04-2015 baut la volan Permisu de conducere rste obtinut in Spania nu este Romanesc .... Dupa un proces si recurs pe 28-02-2017 am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cabral Cabral Se poate anula un carnet de conducere spaniol in romania pentru alcoolemie (vezi toată discuția)