avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Penalitati întârziere plata factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Penalitati întârziere plata factura

Buna ziua, am primit o plata cu întârziere 3 luni, în contract am secțiune de penalitati 0.3% din valoarea contractului. Intrebarea e daca exista o lege conform căreia sunt obligată să facturez si penalitati sau ramane la latitudinea mea ? In cazul unui control pot organele fiscale sa o identifice ca o obligație?

Alte discuții în legătură

Se plateste impozit la penalitatile de incasat? ContSters20980 ContSters20980 Reglementarile contabile conforme cu directivele europene (ordinul 3055/2009) prevad la art. 180: [quot] (2) În baza contabilităţii de angajamente, ... (vezi toată discuția)
Facturi externe optionale sob sob Buna ziua, As avea o intrebare legata de modalitatea de facturare catre firme extracomunitare (SUA, Canada). Societatea comerciala cu sediul in Ro, ... (vezi toată discuția)
Penalitati stipulate in contract DAIANA_ DAIANA_ Imi spune cineva ca o firma a avut probleme (cred ca in cadrul unui audit, sau control - garda financiara ), cerandu-i-se facturile de penalitati ... (vezi toată discuția)