avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Penalitati întârziere plata factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Penalitati întârziere plata factura

Buna ziua, am primit o plata cu întârziere 3 luni, în contract am secțiune de penalitati 0.3% din valoarea contractului. Intrebarea e daca exista o lege conform căreia sunt obligată să facturez si penalitati sau ramane la latitudinea mea ? In cazul unui control pot organele fiscale sa o identifice ca o obligație?

Alte discuții în legătură

Se plateste impozit la penalitatile de incasat? ContSters20980 ContSters20980 Reglementarile contabile conforme cu directivele europene (ordinul 3055/2009) prevad la art. 180: [quot] (2) În baza contabilităţii de angajamente, ... (vezi toată discuția)
Facturi externe optionale sob sob Buna ziua, As avea o intrebare legata de modalitatea de facturare catre firme extracomunitare (SUA, Canada). Societatea comerciala cu sediul in Ro, ... (vezi toată discuția)
Penalitati stipulate in contract DAIANA_ DAIANA_ Imi spune cineva ca o firma a avut probleme (cred ca in cadrul unui audit, sau control - garda financiara ), cerandu-i-se facturile de penalitati ... (vezi toată discuția)