avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverința de indemnizație
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverința de indemnizație

Am și eu o întrebare, pentru a mi se accepta concediu medical îmi trebuie o adeverința de indemnizație,. Înainte de am ma reangaja am stat acasă pe indemnizație creștere copil.. Acum îmi cere sa aduc aceasta adeverința din câte sa reiasă ca am primit indemnizația .. De unde o pot scoate? Unde trebuie sa merg și cât durează știe cineva? Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:30, 6 Martie 2020
Mergeti la Agentia Judeteana de Plati si Interventie Sociala-AJPIS- sa o solicitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul lunar de 600 lei bebemyc bebemyc Buna..am un copil de 11luni pt care beneficiez de indemnizatie pana la 2ani si unul de o saptamana.De la data nasterii celui de-al doilea copil pana cand ... (vezi toată discuția)
Incetarea indemnizatiei crestere copil si incetarea somajului iacobraluca iacobraluca Buna ziua! Mai am o luna pana implineste copilul meu doi ani, insa am gasit un loc de munca am fost in probe si de pe 1 incep serviciul. Inainte de a ... (vezi toată discuția)
Cm ingrijire copil dupa ccc Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, daca stie cineva...sotia mea a reinceput munca pe 19 Iulie, deci aproape 4 luni de cotizatie...acum e nevoieta sa intre in CM de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)