avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi adus din Polonia in tara cu forta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi adus din Polonia in tara cu forta?

Mama mea a deschis un proces pentru evacuarea mea din domiciliu. Eu nu sunt in tara si intrebarea mea este:
Pot fi adus cu forta in tara pentru a da o declaratie la acest proces? Bunul simt si logica imi spune ca nu, dar vreau sa fiu sigur totusi
Procesul se va desfășura în lipsa dvs ,nu exista o astfel de procedura în cazul unui litigiu civil.Daca erați martor și va aflati in tara se putea pune problema audierii cu mandat de aducere dar având calitatea de parat nu se pune problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Calitate martor intr-un dosar penal alex26brasov alex26brasov Buna ziua. Situatia mea este in felul urmator: In perioada octombrie-decembrie 2009 am fost angajat pe functia de Director Sucursala al unei firme, care ... (vezi toată discuția)