avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reabilitare termică
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reabilitare termică

Bună ziua!
Sunt căsătorită,am doi copii și locuim într-o un apartament pe care l- am primit că donație de la părinți,înainte de căsătorie.
Blocul urmează a fi reabilitat,dar soțul meu refuză să participe la cheltuielile de reabilitare,E normal,având în vedere că aici locuim și aici avem domiciliul ?
Nu stiu daca e normal sau nu , dar nu il puteti obliga sa investeasca in casa dvs, care e bun propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare bun propriu in bun comun dupa casatorie ric ric sunt casatorita de 10 ani. Locuim in casa sotului, bun achizitionat inainte de casatorie. Eu nu am copii. Sotul are un baiat din prima casatorie. Pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Locuinta comuna proprietate personala wazz wazz buna ziua sotia are locuinta proprietate personala provenita din mostenire iar eu am locuinta proprietate personala provenita din donatie de la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Partaj la divort, recuperare cheltuieli amenajari apartament, custodie minor sanda-popovici sanda-popovici Buna ziua, Urmeaza sa divortez si as dori sa aflu cateva informatii in legatura cu partajul. Locuiesc din septembrie 2009 in casa sotului meu pe care a ... (vezi toată discuția)