avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Școală de șoferi,obținere permis!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Școală de șoferi,obținere permis!

Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?
Adică eu bănuiesc că nu ar putea face așa din moment ce eu o sa plătesc școala.
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 14:18, 9 Martie 2020
Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Aşi se scrie corect fără cratimă în cazul acesta.
Corina271 a scris:

Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?

Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
eugenoctavian1968, utilizator
Să știți că am dorit un răspuns concret,nu să îmi spună cineva cum sa scriu sau nu.
Asta e alegerea mea cum doresc sa scriu iar daca va deranjează atât de mult puteți să nu răspundeți.

eugenoctavian1968 a scris:

Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Corina271 a scris:

Buna ziua!

Scrisul corect nu e o alegere.
Felul cum scrii, (şi cum te comporți când ți se atrage atenția dacă ai greșeli de ortografie), spune multe despre tine...
Spor la învățat legislație!

Corina271 a scris:

Să știți că am dorit un răspuns concret,nu să îmi spună cineva cum sa scriu sau nu.
Asta e alegerea mea cum doresc sa scriu iar daca va deranjează atât de mult puteți să nu răspundeți.

eugenoctavian1968 a scris:

Corina271 a scris:

Buna ziua!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor ioana91 ioana91 am si eu o nedumerire Acum cateva zile am dat examenul pt permisul auto si a trebuit sa completez pe o foaie data de examinator perioada in care am facut ... (vezi toată discuția)
Somajul o problema pentru elevii care nu au luat bacalaureatul addynutza addynutza sora mea a terminat clasa a XII si nu a luat bacalaureatul nici prima nici a doua oara,a fost azi sa-si depuna dosarul de somaj dar nu i l-au primit pe motiv ... (vezi toată discuția)