Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?
Adică eu bănuiesc că nu ar putea face așa din moment ce eu o sa plătesc școala.
Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Aşi se scrie corect fără cratimă în cazul acesta.
Corina271 a scris:
Buna ziua!
A-și vrea să mă înscriu în luna aprilie la scoala de soferi,eu având 8 clase terminate.
Dacă prin absurd nu iau permisul până în luna iulie când se va da aceea lege că trebuie să ai 10 clase terminate pentru a putea da de permis,mă poate da afara din școală?
Să știți că am dorit un răspuns concret,nu să îmi spună cineva cum sa scriu sau nu.
Asta e alegerea mea cum doresc sa scriu iar daca va deranjează atât de mult puteți să nu răspundeți.
eugenoctavian1968 a scris:
Întreabă la şcoala de şoferi unde vrei să te înscrii. Să ştii că şi ei se pot răzgândi.
Aşi se scrie corect fără cratimă în cazul acesta.
Corina271 a scris:
Buna ziua!
~ final discuție ~