avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie bulgaria

Daca am primit notificare din bulgaria ptr amenda din iunie 2018, editata septembrie 2019 data primirii martie 2020, ptr depasire viteza , iar notificarea nu cuprinde si poza atasata cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: 08mada12 , utilizator 21:21, 7 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa contestati amenda primita... dar, acest lucru se va face la instanta din Bulgaria , nu in Romania.
Ați plătit amenda? Azi am. Primit și eu una tot din 2018!te executa silit? Eu am întrebat un avocat și mi a spus ca nu o sa ma execute dar dacă mai trec pe la. Ei o sa am probleme
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu european swamerra swamerra Carei institutii ii revine competenta de executare a unui titlu executoriu european reprezentand amenda circulatie in cuantum de 140 euro? (vezi toată discuția)
Amendă circulație bulgaria pe numele fostului proprietar accalin accalin Buna seara! Ieri am trecut granița dintre Macedonia și Bulgaria pentru a veni spre casă și în vama la bulgari ni s-a spus că nu putem trece că avem o ... (vezi toată discuția)
Executarea pedepsei intr-un alt stat european daniel72 daniel72 Buna seara, in primul rind doresc sa multumesc tuturor celor care vor incerca sa ma \"lumineze\". Problema mea este ca in 2008 am primit o pedeapsa de trei ... (vezi toată discuția)