avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă circulație Bulgaria pe numele fostului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă circulație Bulgaria pe numele fostului proprietar

Buna seara! Ieri am trecut granița dintre Macedonia și Bulgaria pentru a veni spre casă și în vama la bulgari ni s-a spus că nu putem trece că avem o amendă de plătit. Ni s-au reținut pașapoartele și talonul mașinii, grănicerul a spus că nu știe despre ce este vorba și i-a dat soțului să semneze o hârtie în bulgărește, evident. A semnat, apoi a primit hârtia pe care scria că este o amendă din aprilie 2018, pentru depășire viteză, în valoare de 600 leva.

Problema este că noi am cumpărat mașina în 2019, iar pe hârtia aceea nu este scris corect numele fostului proprietar, este dublat prenumele.

Cum putem face să contestăm amenda din moment ce mașina nu era a noastră atunci și hârtia aceea este greșită? Către ce autoritate să scriem?

Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:10, 30 Iulie 2020
Angajati-va un avocat din Bulgaria, care vorbeste limba romana.
Un exemplu gasit la o cautare cu Google:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
latka, utilizator
Cred ca este cam complicat si costisitoare. Am prefera in prima faza o contestatie facuta de noi si daca nu se rezolva, vedem cum procedăm în continuare.
Pai cine va opreste sa faceti contestatie ? Mai ales ca stiti limba bulgara.
As vrea totusi sa stiu daca cineva a mai facut contestatie, unde a depus-o. Necunoasterea limbii bulgare nu este o problema, se gasesc traducatori autorizati.
Aveti de asteptat. Lucrurile astea se fac prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Dosar bulgaria NataliaK NataliaK Bună ziua, în urmă cu trei ani (pe vremea când mai exista taxa de înmatriculare), soțul meu a mers în Bulgaria (pentru un BMW din 2001 în valoare de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in bulgaria. ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. Am achizitionat vigneta in prima benzinarie din drum dar la intoarcere am constatat ca ... (vezi toată discuția)