avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Constructie in regim propriu persoana juridica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Constructie in regim propriu persoana juridica

Buna seara, doresc sa construiesc o cladire de birouri in regie proprie si as vrea sa stiu ce posibilitati legale am. Sa angajez persoanele respective pe perioada determinata sau sa ii angajez ca zilieri?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 Martie 2020
Zilieri nu puteti folosi ,potrivit Legi 52/2011.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Nicio casa nu mai poate fi construita fara angajarea unui diriginte de santier .
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie acoperis in regie propie MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Buna seara. Doresc sa construiesc acoperis la o casa in regie propie. Sunt propietarul casei , am toate documentele la zi ( plan, proiect, ... (vezi toată discuția)
Constructie imobil civil categoria d marius740 marius740 Buna seara. In momentul actual se poate incepe o constructie civila (casa de locuit) in regie proprie sau e necesara angajarea unei firme ? Stiu ca din partea ... (vezi toată discuția)
Constructie casa in regie proprie cu cim norma partiala? Ciprian68 Ciprian68 Buna seara, Vreau sa ma apuc de constructia unei case (in regie proprie) in zona rurala.Din ce am citit pe forum, si nu numai, calea legala cea mai putin ... (vezi toată discuția)