avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Autoritatile vor sa imi ia abuziv locul de parcare
Discuție deschisă în Executare silită

Autoritatile vor sa imi ia abuziv locul de parcare

Am locul de parcare platit de 15 ani.
M-am trezit cu o somatie prin care trebuie sa imi mut masina deoarece exista temeiuri temeinice ca este abandonata.
Masina este in stare de functionare, dar nu am ITP valabil de 2 ani.
Masina nu arata estetic ca si cum ar fi abandonata.
Arata ca orice masina second hand peste care a trecut timpul. Nu are rugina evidenta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:56, 9 Martie 2020
Nu mutati vehiculul deoarece astfel veti acorda ocazia celor amatori sa solicite relocarea locului de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Somatie politia locala Pastorica Pastorica De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)