avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie la o taxa de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie la o taxa de succesiune

Buna ziua.
O fata a fost infiata de un cuplu fara copii. Ambii parinti sunt decedat acum. Dupa decesul mamei, tata s-a recasatorit cu acte, nu au mai facut copii dar sotia mai avea 2 copii din prima casatorie. Dupa decesul tatalui sotia a plecat in tara si numai stie nimic de sotia tatalui recasatorit. Ce trebuie facut sa demareze taxa de succesiune pentru apartamente.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:48, 9 Martie 2020
Sa contacteze un avocat si sa se adreseze instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire liviughita liviughita Tatal meu a decedat in 2001,el a fost casatorit legal cu mama mea din 1970. Dupa decesul tatalui meu ,am dezbatut mostenirea cu mama ,si conform legii a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta Buna ziua, fac parte dintr-o familie in care suntem patru frati.In 1993 mama noastra a decedat ,ulterior tatal nostru ,la un interval de cateva luni a deschis ... (vezi toată discuția)
Mostenire oriflame oriflame Mama mea a decedat cand eu aveam 8 ani iar sora mea avea 15 ani. Tata mea s-a recasatorit recent si locuiesc in aceasi apartament cu 3 camere, iar sotia ... (vezi toată discuția)