avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen perimare cerere tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen perimare cerere tribunal

Buna ziua,
Am depus o contestatie la executare silita si aceasta a fost suspendata de instanta pentru anumite precizari. Desi am avocat nu a stiut ce sa spuna in plus si am lasat-o asa. Acum am primit de la instanta o citatie de judecare a perimarii cererii . Mentionez ca instanta a trimis citatia de suspendare pe 16.09.2019. In tot acest timp eu nu am dat un raspuns deoarece nu am stiut exect ce sa scriu, avocatul mi-a zis ca eu trebuie sa fac cererea ca el nu stie ce altceva sa treaca. Din lipsa de bani (datorita unor probleme de sanatate ) nu am putut merge la alt avocat. Astfel nu am putut depune acea cerere. Dar in tot acest timp am facut lunar platile la cerere (am plata esalonata) pe care nu le-am depus insa si la tribunal. As dori sa stiu cum se calculeaza exect termenul de 6 luni si daca plata lunara din septembrie pana acum intrerupe perimarea. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Chestiuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Apel cerere perimata Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o cerere de contestatie la titlu de executaresi constatare clauze abuzive. Executarea silita a incetut in februarie 2017 dar eu am aflat ... (vezi toată discuția)
Executarea silita prin poprire nu se perima? ancut75 ancut75 Daca executarea silita prin poprire nu se perima, inseamna ca Creditorul poate lasa dosarul in nelucrare cat vrea si cum vrea? iar inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru intreruperea executari gemilia gemilia spune-tiva rog se poate deschide proces in instanta pentru anularea contractului de imprumut ?suma 2ooo euro dar exista dosar executional pentru acest imprumut ... (vezi toată discuția)