avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract de vânzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract de vânzare

Buna ziua. Doresc să cumpăr un apartament iar negocierile sunt destul de avansate. Am fost la notar și an încheiat un antecontract de vânzare, in care m-am angajat că pe 13 martie o sa închei contractul de vânzare și am achitat și suma de garanție de 500 Euro. Acum am ceva dubii in privința unui mucegai existent sub parchet și as vrea sa îl cumpăr doar după ce verific. Cum pot sa procedez pentru a verifica dacă există mucegai și cum aș putea să negociez cu proprietarul în așa fel încât în cazul unui refuz din partea acestuia de a desface parchetul sa nu fiu vinovat pentru neîncheierea contractului de vânzare și astfel să pierd garanția. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
PasatGeorge, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract qeruta qeruta Buna seara Am incheat un antecontract de vanzare cumparare pt un teren in luna mai urmand ca in decembrie sa inchei contractul de vanzare cumarare.Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract vanzare apartament costi1987 costi1987 Buna ziua, Am un apartament la vanzare si saptamana trecuta m-am inteles cu niste clienti sa il cumpere. Mi-au cerut contractul de vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans antecontract variante. urgent ioanvoicu ioanvoicu Buna ziua, am o speta din care as vrea sa ies cat mai avantajos posibil, fapt pentru care va rog sa ma ajutati cu o parere. Am incheiat la 1 nov. 2012 un ... (vezi toată discuția)