avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună ziua! Va rog să mă ajutati cu un sfat! Are rost sa fac contestație ptr indemnizația pentru creșterea copilului daca a fost respins deoarece îmi lipseste o luna de cotizat la stat? Sunt căsătorită mai am un copil din prima căsnicie, soțul la fel o fata din prima căsnicie și acum bebe de 6 luni al nostru. Nu avem decât salariul lui și aș vrea să știu dacă am avea vreo șansă la contestație sau vreun ajutor ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 9 Martie 2020
Care este data nasterii copilului ?

Detaliati statutul dvs in ultimii doi ani anteriori datei de nastere a copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt mamici RaduOana RaduOana Buna seara!M-am angajat de 9 luni la o firma unde am semnat un contract cu 8 ore/zi si salariul minim pe economie,iar de curand am aflat ca defapt sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gyani gyani Am fost angajata pe 1 iunie 2016, am nascut pe 26 aprilie 2017 , am platit din mână stagiul de cotizare ptr.Aprilie si Mai 2016 ptr. a completa stagiul de ... (vezi toată discuția)
Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)