avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara

Buna ziua am.si eu o problema cu fosta soție.Ne am cunoscut prin intermediul unei prs și am decis sa ne mutam etc ne am mutat ne am și luat cu acte a durat cam 3 ani și jumate relația sau căsnicia noastră după care a început să mă însele etc acum să mutat la iubitu care îl are și de atunci mă tot amenință eu i-am luat un parfum din bani mei și când am auzit că mă părăsit a plecat la celălalt am spart parfumu ea vrea să-i dau bani pe parfum i-am zis că da după mă m gândit că ar fi mai BN sa nu-i dau nimic și acum mă tot amețită și pe Facebook cat și prin mesaje cei de făcut în situația asta și iubitu ei mă amenința că pune nu știu pe cine și că mă muta din oras țin să precizez că el e pe arest la domiciliu ce e de făcut
Bănuiesc că nu va sperie amenințările fostei ci ale concubinului.acesteia .Daca aceste amenintari chiar va produc o stare de teama atunci puteti face la poliție o plângere.La prima vedere pare puerilă povestea altii împart averi,copii,probleme și pe dvs va amenința pt un parfum de 2 -300 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu AdrianaAdryana AdrianaAdryana Buna ziua, Caut o solutie la urmatoarea problema: Parintii mei sunt casatoriti de aproape 30 de ani si locuim impreuna la aceasi domiciliu, Tata in urma ... (vezi toată discuția)
Bună seara....am și eu o problemă și tot odată și e întrebare!! ... Mary##@&240 Mary##@&240 Bună seara....am și eu o problemă și tot odată și e întrebare!! Sunt din Republica Moldova căsătorită din 2019 cu cetățean român și avem un copil ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copil minor myrcea1983 myrcea1983 Buna ziua,Am avut de curând un proces de divorț cu 2 copii minori,iar fata a ales sărrămână la mine iar băiatul de 3 ani judecătorul la iîncredințat ... (vezi toată discuția)